Op zoek naar een nieuwe medewerker?

Voor veel werkgevers is het tegenwoordig echt zoeken naar nieuwe arbeidskrachten. Werkgevers zien steeds meer de waarde van netwerken om op het juiste moment aan de juiste mensen te komen. Veel organisaties zijn inmiddels via het SAM Netwerk aan nieuwe medewerkers weten te komen, zonder extra kosten voor werving en zonder tijdverlies. Het is een feit: NETWERKEN WERKT!!!!

Een van de belangrijkste redenen dat netwerken werkt is dat matchen op een warme wijze plaatsvindt, collegiaal en met goed zicht op zowel de inhoud van de vacante functie als op de competenties van een potentiële kandidaat.

De SAM Regiopool biedt – naast het fysieke SAM Netwerk – een eigentijdse mogelijkheid om aan personeel te komen. Via de SAM Regiopool tref je gemotiveerde kandidaten aan die weten wat ze willen. Via de SAM Community stellen zij zich kort aan je voor. Ben je geïnteresseerd in meer informatie, kun je doorklikken dan wel meteen via beeldbellen contact met hen opnemen.

SAM Community, digitaal, eigentijds, effectief en snel!
Hoe snel wil je het hebben? Direct contact met een potentiële nieuwe medewerker, er zitten geen schakels meer tussen! Het is aan jou om goed voor het snotje te hebben welke competenties en eigenschappen een nieuwe medewerker nodig heeft voor de vacante klus / functie om met de juiste mensen te communiceren.

Tref je niet direct een passende kandidaat aan, leg dan de netwerkvraag voor aan een van de netwerkcontacten binnen de SAM Community of stuur de link van je vacature door voor publicatie op de website van het SAM Netwerk.